THE TIRE COLOGNE 2018 – 29.05.2018 – 01.06.2018

Специализирания търговски панаир THE TIRE COLOGNE в гр. Кьолн е международен панаир в сфертата на регенерата на гуми, представяне на нови модели гуми, търговия с гуми, технология за гуми, както и вулканизация. Многобройни национални и международни изложители ще представят най-новите разработки в тази индустрия през 2018, както и свързани продукти като каучук,  каркаси, вътрешни гуми, оборудване за сервизи за моторни превозни средства, специализирано оборудване, оборудване за производство на гуми и регенерат. Също така ще бъдат представени продукти за безопасност на труда, франчайз системи и нови концепции. 
Като посетител на изложениeто за гуми THE TIRE COLOGNE можете да видите най-новите продукти и технологии на фирма РЕМА ТИП ТОП АГ, да разговаряте с експерти, да се вдъхновите от новаторски идеи и да създадете нови контакти. 

В периода 11.09.2018 -15.09.2018 ще се проведе и панаира REIFEN 2018 в гр. Франкфурт на Майн – наследник на известния панаир REIFEN в гр. Есен. Повече информация за участието на РЕМА ТИП ТОП АГ в професионалното изложение, очаквайте в следващите ни издания.

Очакваме Ви скъпи настоящи и бъдещи клиенти! 
За нас екипът на РЕМА ТИП ТОП ще е удоволствие да ни посетите.
По-детайлна информация очаквайте през 2018 година.
При интерес може да се свържете с нас.