Немската компания „Daimler” разчита на REMA TIP TOP за осигуряване ремонтни автомобилни услуги при повреда.

Немската компания „Daimler” разчита на REMA TIP TOP за осигуряване ремонтни автомобилни услуги при повреда. Автомобилите за пътна помощ на компанията в Европа трябва да бъдат снабдени със сет SRAS PROFI.

Партньорство при повреда: REMA TIP TOP ще оборудва всички клонове на Мерцедес в Европа със сет SRAS – комплекти за спешни случаи. Този нов професионален комплект е оборудван в сътрудничество с „Daimler” и е с дизайн, който отговаря оптимално на ежедневни сервизни нужди на пътна помощ.

Договорът, който сключи REMA TIP TOP с  „Daimler AG” включва доставка на сетове SRAS PROFI в 24-часовите сервизи за спешни случаи на Мерцедес в Европа. Сетовете позволяват професионално уплътняване на повредени гуми, както и превозното средство да бъде безопасно придвижено до всеки подходящ автосервиз в радиус до 80 километра. За разлика от други производители на уплътнители, тези на REMA TIP TOP предлагат една перфектна вулканизация на уплътняването, като се предотвратява проникването на вода и мръсотия. Движението на автомобила може да продължи и гумата да бъде ремонтирана дълготрайно в подходящ автосервиз.

Това продължително партньорство с компанията „Daimler” служи като еталон по отношение на другите автомобилни производители и ремонтни услуги за пътна помощ.

Сет SRAS PROFI е свободно достъпен в нашата продуктова гама с Кат. № 510 3610, замествайки предишният сет SRAS с Кат. № 510 3603.  Заедно с други подобрения, броят на фитилите е увеличен от 25 на 40 и количеството на цимент от 40 на 80 грама. Инструментите в новия сет отговарят на най-високия стандарт за качество и позволяват прецизен начин на работа. Комплектът включва фреза - 6 мм, използваща се в комбинация с акумулаторен винтовер, който е част от стандартното оборудване в автомобилите на Мерцедес за пътна помощ. Допълнително в сета е включена и ръчна пила. Ново в комплекта е съдържанието на предупредителните стикери, които показват, че автомобила може да се движи с ограничение до 80 км/ч.

Фитилите се предлагат също и самостоятелно с Кат. № 510 3710, за да допълните своя комплект. По – семплите комплекти RAS ще останат в продажба.